Question about CISCO2911/K9.

Hardware Specs for Cisco Routers and Switches. Cabling termination and cabling types. Performance Fans and flash Memory
Post Reply
ken564
Hello I'm new here
Posts: 1
Joined: Fri Apr 24, 2015 1:59 am
Location: newyork
Contact:

Question about CISCO2911/K9.

Post by ken564 » Fri Apr 24, 2015 2:07 am

So I'm about to embark VIC2-4FXO 4PORT and VIC3-4FXS/DID 4PORT on CISCO2911/K9.
The Cisco documentation on installing cards on ISR looks general.
Do you just fit VICs into 2911 after emptying the slots and turn the power on?
Do I need to do anything special on 2911 or is just plug-and-play?
Thanks.

bella007
Cisco FastHub400
Posts: 6
Joined: Thu Apr 02, 2015 9:01 pm
Location: HongKong
Location: HongKong
Contact:

Re: Question about CISCO2911/K9.

Post by bella007 » Fri Apr 24, 2015 2:27 am

If those cards are supported on the CISCO2911/K9, then other than installing the cards into the available slots, you would also most likely need the correct license to use the features. Other than that, you should be good to go.
3Anetwork is a leading Global provider of Cisco networking products.

Post Reply